Mengenai Kami

Tentang IMAXX

IMAXX ingin mengucapkan terima kasih atas minat anda dan ingin mengalu-alukan kedatangan anda. IMAXX telah mengkhususkan diri dalam elektronik isi rumah sejak penubuhannya pada April 2010. Semua pekerja kami komited untuk mewujudkan persekitaran hidup yang lebih baik untuk pengguna kami dan membantu mereka menjalani kehidupan yang lebih sihat. Terima kasih atas kepercayaan dan sokongan anda.

IMAXX dan semua pekerjanya memandangkan syarikat sentiasa mempunyai visi yang kuat yang mencerminkan tujuan utama organisasi kami, membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik dan berusaha untuk melakukan yang terbaik. Kami sentiasa menangani keperluan pelanggan kami dengan keikhlasan dan kerja keras dalam fikiran.
Siapa Kami?

Membuat penampilan sulungnya pada tahun 2010, V Best Marketing Sdn Bhd telah mewujudkan kehadiran yang kukuh di Malaysia. Aktiviti perniagaan V Best terdiri daripada pengedaran, promosi dan perkhidmatan hadiah korporat. Ia telah berkembang pesat sejak penubuhannya. V best telah mengembangkan rangkaian perkhidmatannya dengan berinovasi dan membangunkan jenama korporatnya sendiri –IMAXX. IMAXX menyediakan pelbagai jenis produk daripada peralatan rumah yang paling inovatif kepada produk kecantikan profesional yang paling memenuhi keperluan pengguna.

Encik Max Lim ialah orang di sebalik kejayaan fenomenal V Best. Perniagaan bermula dengan sekumpulan kecil kumpulan pekerja yang bersemangat, yang mempunyai objektif utama syarikat, adalah untuk menyediakan dan mencipta produk gaya hidup inovatif yang akan memberi manfaat dan meningkatkan kualiti kehidupan orang ramai.

“Di V Best, kami bukan sekadar menjual produk; kami menyediakan pakej penyelesaian yang sesuai dengan keperluan harian anda.” Encik Max Lim, Pengasas V Best
Waktu Perniagaan
Isnin - Sabtu: 9:00am - 6:00pm
Ahad & Cuti Umum: Tutup

Kedai Atas Talian
Buka 24 jam

Perkhidmatan Pelanggan HQ
+6016-584 0522

Pusat Perkhidmatan
+6016-354 0522

Emel
imaxxmalaysia@gmail.com
Ikut Kami


Kami Terima